dimecres, 1 d’abril del 2015

Olleta de l’Alacantí



Ingredients (5 persones)

100 g de llentilles,
100 g de fesols cuits prèviament
200 g d'arròs
un moniato preferentment blanc
un tros de carabassa,
una xirivia
un nap
quatre fulles de bleda,
quatre penques de carxofa (o bé 4 cards)
dos cors de carxofa
una carlota,
una tomaca madura
una ceba
Oli
sal
pebre roig

Elaboració:

Es tallen totes les verdures, i es posen en una olla gran amb aigua fins a cobrir. S'afigen les llentilles la tomaca, la ceba
S'afig en calent l'oli i una cullerada de pebre roig
Coem entre 60 i 90 minuts a foc lent (al principi convé trencar el bull per a millorar la cocció de les llenties).
Provem de sal afegim els fesols cuits.
Afegim l'arròs i guisem durant 17 minuts des que comence a bullir. Deixem reposar entre 5 i 10 minuts i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada