dimarts, 7 d’abril del 2015

Arròs caldós amb rajada, gambes i espinacs



Ingredients:

2 ales de rajada
12 cues de gamba
300g d'arròs
2 nyores
1 kg de morralla
5 dents d'all
50 g d'espinacs
1 tomaca madura
Un ramellet de julivert
2 litres de caldo de peix
Safrà
Oli d'oliva
Sal

 Elaboració:

Bullir en un calder de ferro la morralla i preparar un parell de litres de caldo de peix. Sofregir els alls i la nyora i reservar. Sofregir les ales trossejades i prèviament salades i reservar també. En el mateix oli sofregir els espinacs. En el braç de la batedora picar la tomaca pelada, les nyores, els alls i el julivert. Agregar-ho al calder. Quan comence a prendre color abocar el caldo, el safrà i el peix reservat. Deixar coure uns 5 o 6 minuts per a què es mesclen els sabors. És el moment de tirar l'arròs, rectificar de sal, coure a foc mitjà uns 12 minuts, afegir les cues de gamba i coure 4 minuts mes. Heu d'anar en atenció amb el calder de ferro perquè cou a temperatura alta i és possible que se'ns passe l'arròs. Servir de seguida."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada