dijous, 2 d’abril del 2015

Arròs de favonet



Ingredients:

Quatre carxofes
200 g de faves fresques
3 dents d'all (o 6 alls tendres)
Un sobre de safrà o colorant
Un litre de brou de verdura o pollastre
250 g
d'arròs
oli i
sal

Elaboració:

1. Preparem les carxofes en 2 o 4 trossos (segons la grandària de les carxofes o el nostre gust), pelem les faves fins a tenir més o menys 200 g i pelem els alls (o tallem els alls tendres en trossos d'1-2 centímetres, si preferim usar aquesta altra opció).
2.- Sense ofegar, es disposen les verdures en una olla, dos gots d'aigua, els alls amb un colp i tres cullerades d'oli.
3.- Quan les verdures estiguen quasi per a menjar (tendres però dures) s'afig el brou i quan bulla es comprova de sal. Si no tenim brou podem afegir aigua i avecrem de verdures.
4.- S'afig l'arròs i quan bulla es deixa uns 17 minuts. Finalment es deixa reposar 4 minuts i se serveix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada