Ingredients:
250 g de carn de porc, potes, morro, orella, etc.
100 g de cansalada fresca
4 botifarres de ceba
150 g d'arròs
150 g de fesols
150 g de llentilles
250 g de carn de porc, potes, morro, orella, etc.
100 g de cansalada fresca
4 botifarres de ceba
150 g d'arròs
150 g de fesols
150 g de llentilles
2 napicols
1 manoll de bledes
2 dents d'all
una ceba
una creïlla
una ceba
una creïlla
una carlota
Safrà o colorant
Pebre roig
oli
Sal
Elaboració:
La vespra posarem en remull els fesols secs.
En una olla posarem aigua i els fesols juntament amb les bledes, la carn de porc i la cansalada, tots dos tallats, i ho deixarem coure a foc lent durant uns 90 minuts .
En una paella sofregim els alls tallats i la ceba picada. Afegim els naps ja pelats al sofregit, i quan tot prenga color afegim una mica de pebre roig, removem per a no cremar-ho. Ho retirem i afegim la carn per a sofregir-la.
Al cap d'una hora de cocció dels fesols afegirem les llenties, les creïlles a quarts, la carlota ja pelada
i els altres elements que havíem sofregit . Rectifiquem el brou perquè
quede tot cobert i seguim amb la cocció a foc lent, amb la tapa mitjà posada.Safrà o colorant
Pebre roig
oli
Sal
Elaboració:
La vespra posarem en remull els fesols secs.
En una olla posarem aigua i els fesols juntament amb les bledes, la carn de porc i la cansalada, tots dos tallats, i ho deixarem coure a foc lent durant uns 90 minuts .
En una paella sofregim els alls tallats i la ceba picada. Afegim els naps ja pelats al sofregit, i quan tot prenga color afegim una mica de pebre roig, removem per a no cremar-ho. Ho retirem i afegim la carn per a sofregir-la.
Al cap d'una hora de cocció dels fesols afegirem les llenties, les creïlles a quarts, la carlota ja pelada
Deixem coure tot fins que vegem que està tendre, moment en el qual afegirem les botifarres trossejades i afegirem l'arròs i el safrà o colorant.
Rectificarem de sal durant la cocció de l'arròs, que durarà un 20 minuts, i remourem de tant en tant.
Quan estiga llest, ben calentet a la taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada