dijous, 9 d’abril del 2015

Arròs caldós amb costelles, floricol i galeres



Ingredients:

8 galeres
200 g de costella de porc
200 g de conill
300 g d'arròs
Mig pimentó roig
1 tomaca madura
Un manoll d'alls tendres
1 culleradeta pebre roig
Un quart de floricol
3 litres d'aigua (o millor brou d'au)
Colorant
Oli oliva
Sal

Elaboració:

Trossejar xicotet el pimentó, els alls, la tomaca i la floricol. Salar la carn i sofregir-la fins que estiga ben daurada. Després continuem amb el pimentó, els alls, la floricol i finalment la tomaca. Quan aquest últim comence a enfosquir-se, tirar el pebre roig i l'aigua o brou. Deixar bullir uns 10 minuts, És el moment d'afegir  l'arròs, rectificar de sal i deixar coure a foc mitjà uns 13 minuts. Tirar llavors les galeres i coure uns altres 5 minuts mes. Servir de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada