dijous, 9 d’abril del 2015

Arròs caldós amb calamarets i alls tendres



Ingredients:

300 g arròs
Un quart kg de calamarets
Un quart kg alls tendres
2 nyores                 
2 tomaques madures
Un ramellet de julivert
Oli d'oliva
Safrà
3 dents d'all
1.5 l. brou de peix
Sal

Elaboració:

Netejar els calamarets traient-los la barca i la boca i salar-los. En una cassola de fang calfar 8 cullerades d'oli d'oliva i sofregir les dents d'all i les nyores. Retirar-les i ficar-les en un got de batedora junt amb la tomaca picada i el julivert. Picar tot. En el mateix oli sofregir bé els calamarets. Continuem amb els alls tendres i la picada. Quan estiga tot, agregar l'arròs, donar-li un parell de voltes i regar amb el brou bullint. Deixar coure 15 minuts a foc mitjà i apagar. Observarem que el brou continuarà bullint ja que el fang segueix calent. Deixar un parell de minuts més i servir. En qualsevol moment de la cocció podem afegir el safrà i rectificar de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada