Ingredients:
300 g arròs
Un quart kg de calamarets
Un quart kg alls tendres
2 nyores
2 tomaques madures
Un ramellet de julivert
Oli d'oliva
Safrà
3 dents d'all
1.5 l. brou de peix
Sal
Elaboració:
Elaboració:
Netejar els calamarets traient-los la barca i la boca i salar-los. En una
cassola de fang calfar 8 cullerades d'oli d'oliva i sofregir les dents d'all i
les nyores. Retirar-les i ficar-les en un got de batedora junt amb la tomaca
picada i el julivert. Picar tot. En el mateix oli sofregir bé els calamarets.
Continuem amb els alls tendres i la picada. Quan estiga tot, agregar l'arròs,
donar-li un parell de voltes i regar amb el brou bullint. Deixar coure 15
minuts a foc mitjà i apagar. Observarem que el brou continuarà bullint ja que
el fang segueix calent. Deixar un parell de minuts més i servir. En qualsevol
moment de la cocció podem afegir el safrà i rectificar de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada