Ingredients:
1,25 litres de brou de verdures elaborat a casa
Dos o tres grapats d'arròs
300 g de fesols de pot
safrà,
sal i
un rajolí d'oli verge d'oliva
Elaboració:
1) Destinarem restes de verdures que hagem usat o
si no en tinguérem comprar-ne verdures menors i afegir carcasses de pollastre.
Ho posem tot a bullir en una olla de pressió, amb un rajolí d'oli i sal durant 30
minuts.
2) Es ruixa el brou amb oli d'oli d'oliva, s'afigen
els fesols i es cou durant almenys 10 minuts més.
3) S'ajusta d'aigua (ha d'haver-hi almenys 1 litre
i quart de brou) i sal (una mica salat ja que l'arròs endolceix), s'afig el
safrà i 2 o 3 grapats d'arròs
4) Sense remoure molt perquè no s'esclate/trenque
l'arròs es manté el foc un màxim de 16-17 minuts.
5) L'olleta té tendència a pegar-se al fons, per la
qual cosa hem d'estar molt atents a desenganxar amb la paleta l'arròs del fons
de l'olla. Quan aquest acabat ha de reposar un màxim de 3-4 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada