Mig conill que deixarem la nit reposant en la
nevera
amb safrà, pebrella -si no hi ha orenga-,
2 o 3 dents d'all, branques de
timó i romer en quantitat.
250 grams de bajoqueta
250 gr. de carxofa
100 gr. de garrofó
una tomaca
500 gr. d'arròs
un pimentó xoricer
Safrà
All i pebre roig
oli d'oliva verge
sal
Elaboració:
En cassola de fang o de metall fos, es fregeix el
conill a trossos amb alls amb pell i es reserva.
S'afig la verdura i es frie en el mateix oli. Quan
estiga cuita s'afig la tomaca ratllada amb el safrà i una picada d'all i pebre
roig.
S'incorpora de nou el conill i abundant aigua per
al brou. 30 minuts després coles el brou i t'assegures que hi ha 1,5 litres de
brou. Afiges l'arròs i quan comença a bullir proves de sal (ha d'estar mes ben
salat) i cuines 18 minuts (remou ara i adés). Ho deixes reposar 5 minuts i
serveixes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada