dijous, 2 d’abril del 2015

Arròs de pollastre


Ingredients:
 
700 g de pollastre, 
100 g de magre, (o de costelles) 
100 g de bajoquetes
150 de tavella i garrofó
100 g de tomaca
Un pimentó en quatre quarts (facultatiu)
150 cl d'oli, 
200 g d'arròs; 
sal
pebre-negre (facultatiu) 
safrà o colorant







Elaboració:

 
Posem l'oli  en una paella i el calfem. Sofregim la carn, quan estiga dauradeta, afegirem la bajoqueta ja trossejada, el pimentó, la tomaca ratllada i un poc de sal. D'una altra banda, es tindran ja cuits la tavella i el garrofó. Posarem aigua en una olla i abocarem, a més de la tavella i el garrofó, tot el sofregit de la paella. Es deixarà bullir fins que es coga tot. Al moment de posar l'arròs es rectifica d'aigua i de sal, i s'afegirà uns polsims de safrà i pebre-negre, procurant que el gra es coga quedant sencer i caldós, mig nadant en un líquid daurat, travat, emulsionat. I després d'uns vint minuts ja estarà llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada