Ingredients:
700 g de pollastre,
100 g de magre, (o de costelles)
100 g de bajoquetes
150 de tavella i garrofó
100 g de tomaca
Un pimentó en quatre quarts (facultatiu)
150 cl d'oli,
200 g d'arròs;
sal
pebre-negre (facultatiu)
safrà o colorant
Elaboració:
Posem l'oli en una paella i el
calfem. Sofregim la carn, quan estiga dauradeta, afegirem la bajoqueta ja trossejada, el
pimentó, la tomaca ratllada i un poc de sal. D'una altra banda, es tindran ja cuits la tavella i el garrofó. Posarem aigua en una olla i abocarem, a més de la tavella i el garrofó, tot el sofregit de la paella. Es deixarà bullir fins que
es coga tot. Al moment de posar l'arròs es rectifica d'aigua i de sal, i
s'afegirà uns polsims de safrà i pebre-negre, procurant que el gra es coga quedant
sencer i caldós, mig nadant en un líquid daurat, travat, emulsionat. I després d'uns vint minuts ja estarà llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada