Quatre cebes.
Quatre creïlles.
Dos tomaques.
468 g d'arròs.
Oli d'oliva.
Un litre de brou prèviament preparat
-
Sal.
(Opcionalment, 200 grams d’abadejo dessalat i
trossejat fi)
Preparació:
Sofregim les cebes fins a daurar-les i les retirem
reservant-les.
En el mateix oli, sofregim les creïlles que haurem
tallat a rodanxes fines.
Quan comencen a prendre color, afegim les tomaques
ben trossejades, l'arròs i la ceba ja daurada.
Ajustem de sal i deixem coure fins que estiga ben sofregit, sempre a foc lent.
En una olla a banda, haurem calfat el brou de verdures, i quan el sofregit siga a punt, li l'agregarem, i deixarem que bullisca a foc fort durant 5 minuts.
Reduirem el foc, i
mantindrem la cocció lenta durant altres 12 minuts, i llest.Ajustem de sal i deixem coure fins que estiga ben sofregit, sempre a foc lent.
En una olla a banda, haurem calfat el brou de verdures, i quan el sofregit siga a punt, li l'agregarem, i deixarem que bullisca a foc fort durant 5 minuts.
Si anem a posar abadejo, l'afegirem en el moment de posar-li el brou al sofregit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada