dijous, 9 d’abril del 2015

Arròs allipebrat



Ingredients:

250 cl d'oli d'oliva verge
2 litres d'aigua .
8 dents pelades d'alls
1,5 Kg d' anguila neta i trossejada
180 g d'arròs
3 unitats de pebrera
1 rameta de julivert .
2 cullerades de pebre roig
6 baies de pebre negre
Sal.

Elaboració:

En una cassola posem a calfar l'oli a foc suau amb els alls sencers i pelats amb els vitets. Quan els alls estiguen ben fregits, traiem solament la meitat dels alls i els reservem. En la cassola, amb l'oli, els vitets i la resta dels alls, incorporem el pebre roig, ho ofeguem i ràpidament, abans que es creme, aboquem l'aigua. Deixem coure durant un parell de minuts i afegim les anguiles.
Cuinem a foc suau durant 10 minuts, mentre piquem en el morter el julivert amb els alls sense pell que havíem reservat.
Després dels 10 minuts, afegim l'arròs i la picada al guisat, removem amb cura per a no trencar les anguiles i deixem coure altres 15 minuts més.
Servir caldós i ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada