Un nap
Una xirivia
Dos carlotes
Un tros de carabassa
Un manoll de bledes
Una rameta d'api
Una ceba
Una tomaca
Una tomaca
Una cabeça d'alls
Pebre roig dolç
150 g de llentilles
150 g de fesols
150 g d'arròs
Sal
Sal
Oli d'oliva
Elaboració:
En una olla es posen a bullir amb bastant aigua, els fesols, el nap, l'api, la xirivia, les carlotes, les bledes, la carabassa., les llentilles i la sal. Hauran de bullir com a hora i mitja a foc lent.
En paella a banda es fa un sofregit d'oli amb la cabeça d'alls, la ceba ja picada, la tomaca ja ratllada i per últim se li afig una culleradeta de pebre
roig. Tor això s'abocarà a l'olla .
Quan tenim quasi a punt els llegums (al cap d'una hora aproximadament), se li afig el sofregit amb l'arròs, es cou sobre uns vint minuts més, i quan l'arròs està al punt, a menjar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada