Una sèpia gran
Un manoll bledes
Una ceba gran
Tres dents d'alls
Pebre roig (una culleradeta per a postres)
Oli verge
70 g per persona d'arròs
Elaboració:
Sofregim la sèpia, tallada a tacs, l'apartem.
Sofregim els alls, seguidament li afegim el pebre roig,
A continuació, la ceba molt picada la sofregim a foc lent.
Quan estiga transparent, s'afigen les bledes trossejades i netes, la part
blanca inclosa.
Se li afig aigua.
Es deixa coure a foc lent.
Quan estiguen cuites les bledes, afegir la sèpia que teníem apartada.
Nota: es pot
preparar el dia anterior o de bon matí i, a l'hora de menjar, es porta a
ebullició, s'afig l'arròs, removent de tant en tant, aproximadament mitja hora
i a menjar!
Variació: en temps de
rovelló, se li afigen, i la resta tot igual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada