dimarts, 7 d’abril del 2015

Arròs caldós amb mussola



Ingredients:

2 Mussoles trossejades
2 tomaques madures
1 sépia xicoteta
12 cues de gamba
Mig pimentó roig
2 nyores
300 gr. arròs
1 tasseta d'oli
2 dens d'all
Safrà
Julivert
Sal
Oli
2 litres de brou de peix

Elaboració:

Una vegada neta tallar la mussola en trossos d'uns 3 cm aproximadament i assaonar-la. En una cassola de ferro sofregir-la lleugerament per ambdós costats i retirar. Netejar, tallar en trossos xicotets, assaonar i sofregir la sèpia en el mateix oli. Continuem amb el pimentó roig i les nyores. En el got de la batedora picar les tomaques pelades, les nyores fregides, el julivert, els alls junt amb un pessic de sal i sofregir també. Afegir el brou de peix i deixar que alce el bull. Abaixem el foc i deixem uns 10 minuts amb la tapa posada. Tirem els trossos de mussola, l'arròs i continuem coent a foc mitjà durant uns 15 minuts més. Rectificar de sal si fera falta. Afegir les cues de gamba i deixem 3 minuts més. Servir de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada