dimecres, 1 d’abril del 2015

Olla de sabater

Ingredients:

4-6 carxofes (segons grandària)
1 pimentó roig mitjà o gran
Quatre o cinc dents d'alls
200 g de fesols (remullats i cuits 30 minuts).
Un litre de brou de verdura
Dos grapats d’arròs
Una nyora picada o pebre roig dolç
safrà,
oli d'oliva verge i
sal

Elaboració:

1) Es couen les fesols 30 minuts en olla pressió juntament amb 1,25 litres d'aigua
2) Es frigen en l'oli, les verdures, safrà i sal,
3) Se salteja amb la nyora picada o pebre roig dolça
3) S'afig el brou que ha de coure almenys 30 minuts, fins que estiguen perfectament cuites les verdures, però encara teses.
4) En aquest moment s'afigen els dos grapats d'arròs i s'ajusta de sal. Ha de coure solament 15 minuts (la mesura hauria de ser litre de brou per 200  d'arròs, si vols mesurar).
5) Es deixa reposar 3-4 minuts i se serveix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada