500 g de carn de porc variada
(orella, pota,
morro, cansalada, etc.)
2 botifarres de ceba
2 botifarres de ceba
un blanquet.
200 g d'arròs
100 g de fesols blancs remullats almenys 12 hores
500 g de naps
Sal,
200 g d'arròs
100 g de fesols blancs remullats almenys 12 hores
500 g de naps
Sal,
safrà
2 dents d'all,
pebre negre
pebre roig
Elaboració:
Es fan els fesols blancs durant almenys 1 hora i 30 minuts, trencant el bulliment al principi. En un altre recipient es fan les penques.
Elaboració:
Es fan els fesols blancs durant almenys 1 hora i 30 minuts, trencant el bulliment al principi. En un altre recipient es fan les penques.
En una paella es frig la carn de porc (orella, cua, morro, cansalada,
costelles) juntament amb el pebre roig. Com la carn i cansalada és tan greixosa
no necessita oli Posteriorment s'incorporen la cullerada de pebre roig, les dents
d'all i el nap al sofregit.
En una cassola de fang es posen els fesols cuinats juntament amb les penques, botifarres i blanquet. Quan comence a bullir s'afig l'arròs, el safrà i es comprova de sal. Als 18-20 minuts s'apaga i se serveix immediatament.
En una cassola de fang es posen els fesols cuinats juntament amb les penques, botifarres i blanquet. Quan comence a bullir s'afig l'arròs, el safrà i es comprova de sal. Als 18-20 minuts s'apaga i se serveix immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada