300 g d'arròs
350 g de cua de rap
150 g de cues de gamba
100 g de bolets
Un manollet d'espinacs
2 litres de caldo de peix
Safrà
julivert
2 tomaques ratllades
3 alls
2 nyores
Oli
Sal
Elaboració:
En una paellera
de les anomenades gaspatxeres (fonda amb anses) tirar oli i sofregir alls i
nyores i guardar. Netejar el rap, tallar-ho a rodanxes d'aproximadament 1 cm de
grossor i salar-ho. Pelar i picar les tomaques, tirar-les al got de la batedora
junt amb un pessic de sal, els alls, les nyores reservades i unes branquetes de
julivert. Triturar fins a aconseguir una salmorreta espessa que sofregirem en
el mateix oli. Una vegada fet açò, afegirem els bolets i els espinacs nets i
trossejats, els donarem unes voltes i de seguida abocarem el caldo. Deixar a
foc màxim fins que bullga, abaixar el foc un poc fins a aconseguir una
ebullició regular, deixar 5 minuts, tirar l'arròs i coure uns 15 minuts. En
eixe moment, afegir els trossos de rap salats i les cues de gamba, deixar tres
o quatre minuts mes i servir immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada