dijous, 2 d’abril del 2015

Arròs caldós amb sèpia i favetes



Ingredients:

1 sépia mitjana
2 carxofes
8 faves tendres
1 creïlla xicoteta
300 g arròs
2 tomaques
Julivert
100 g  pimentó roig
2 litres de brou de peix
Safrà
3 dents d'all
Oli
Sal

 Elaboració:

Netejar la sépia, tallar-la en trossos xicotets. Fer el mateix amb el pimentó i la creïlla. Pelar i picar alls i tomaques. Llevar els fulls externes de les carxofes, tallar  tija i  puntes i trossejar en quarts. Desgranar les faves. En una cassola de ferro calfar oli i sofregir la sépia prèviament salada. Després continuem amb el pimentó, les carxofes, la creïlla i per últim les faves  . És hora de tirar la tomaca, l'all i el julivert picats. Una vegada tot sofregit, afegir  el caldo, sal i safrà i deixar coure uns 30 minuts a foc lent. Tirar l'arròs, rectificar de sal si fera falta i coure 18 minuts més i foc mitjà. Servir de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada