1 sépia mitjana
2 carxofes
8 faves tendres
1 creïlla xicoteta
300 g arròs
2 tomaques
Julivert
100 g
pimentó roig
2 litres de brou de peix
Safrà
3 dents d'all
Oli
Sal
Elaboració:
Netejar la sépia, tallar-la en trossos xicotets.
Fer el mateix amb el pimentó i la creïlla. Pelar i picar alls i tomaques.
Llevar els fulls externes de les carxofes, tallar tija i
puntes i trossejar en quarts. Desgranar les faves. En una cassola de
ferro calfar oli i sofregir la sépia prèviament salada. Després continuem amb
el pimentó, les carxofes, la creïlla i per últim les faves . És hora de tirar la tomaca, l'all i el
julivert picats. Una vegada tot sofregit, afegir el caldo, sal i safrà i deixar coure uns 30
minuts a foc lent. Tirar l'arròs, rectificar de sal si fera falta i coure
18 minuts més i foc mitjà. Servir de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada