Ingredients:
1 conill
300 g d'arròs
Un quart d’esclata-sangs
Mig pimentó roig
1 tomaca madura
1 ceba xicoteta
3 dents d'all
1'5 litres de caldo de carn
Mitja cullerada de timó
Mitja cullerada de romer,
Safrà
Pebre negre
Un ramellet de julivert
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Netejar els esclata-sangs de la terra que puguen tindre en un drap (sense
aigua) . Salpebrar els trossos de conill i en una cassola sofregir-los fins a
daurar-los. Mentre pelar i picar finament la ceba, els alls, la tomaca. Tallar
en trossos no molt grans el pimentó i els rovellons. Picar el julivert. Una vegada
daurat el conill retirar-lo. En el mateix oli, sofregir pimentó, ceba, alls i
tomaca. Fet açò, afegir el conill, les herbes aromàtiques i el julivert. Arruixar
amb el brou i deixar coure tot junt uns 15 minuts. És el moment d'afegir
l'arròs i deixar coure a foc mitjà uns deu minuts. Tirem el safrà, sal i els esclata-sangs.
Deixar coure uns 8 minuts més. Apagar i servir de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada