dimecres, 1 d’abril del 2015

Olla de carabassa (Beneixama)

Ingredients:

1 kg de carabassa (millor ben madura)
200 g de fesols
1 nap
1 creïlla gran
Olie
sal al gust
Hierbabuena
Azafran (opcional)
Pots també afegir-li una ceba, però no és necessari

Elaboració:

1) Preparar tots els ingredients en trossos xicotets
2) Amb un litre d'aigua coure les mongetes i el nap sencer (el nap també pot coure's amb les carabasses i la creïlla si t'agrada menjar-ho, si no t'agrada menjar-ho quan estiguen cuites les mongetes ho retires)
3) Es calfa l'oli i si vols es frie la ceba (opcional). S'aboca l'oli en el brou.
4) S'incorporen les verdures una mica de sal i es cuina fins que la carabassa i les creïlla es desfaça.
5) Finalment s'incorpora la hierbabuena seca o si està fresca es torra i a gaudir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada