dijous, 9 d’abril del 2015

INTRODUCCIÓ

Aquest blog és una pàgina integrada en el següent blog:

 
He barrejat els arrossos caldosos i les olletes perquè, tot i que els atifells que s'usen són diferents, el resultat és el mateix. No obstant, així com en els arrossos caldosos l'element primordial és l'arròs, en canvi en les olletes, l'arròs és un altre dels ingredients i no precisament el principal. Les receptes que vénen a continuació son pensades per a quatre persones, si són per a més comensals apareixerà afegit el seu nombre. Els ingredients i les instruccions són collita de l'autor de la recepta, si algú pensa que en falta o sobra algun ingredient és responsabilitat de l'autor de la recepta  i no de l'autor del blog. Observareu que les explicacions, en algun cas són molt profuses i en d'altres molt curtes, jo m'he limitat, únicament, a copiar-les. Això sí, en ocasions, he prescindit de comentaris personals que feien els diferents autors.
Bona cuina i  bon arròs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada