dijous, 9 d’abril del 2015

Arròs caldós amb cuixes de granota a l'estil La Valldigna



Ingredients:

400 g d'arròs
Mig kg de cuixes de granota(netes)
Una ceba
Una tomaca madura
Quatre alls
Sal
150 cl d'oli d'oliva
Safrà
Una culleradeta de pebre roig dolç de la Vera
1.2 l d'aigua
100 g fesols
100 g de tavella

Elaboració:

En una olla es posa l'oli, se sofregeix la ceba picadeta, la tomaca, els alls i la culleradeta de pebre roig.
Es remou i s'afig l'aigua.
Quan bull, s'afigen  la tavella.
A continuació, s'afigen les cuixes de granota netes, l'arròs, la sal i el safrà.
Es deixa coure 20 minuts a foc mitjà.
Se serveix en plat profund.
Nota: les granotes es poden trobar en mercats grans (allí mateix les netegen)     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada