dijous, 9 d’abril del 2015

Arròs caldós (de pollastre)

Ingredientes:

400 gr. arròs
Mig quilo de carn de pollastre a trossets xicotets
150 g de bajoqueta ampla
Un grapadet de garrofoó
Un paell de carxofes
Una tomaca ratllada
Un parell de dents d'all
Oli d'oliva
Safrà o colorant alimentari
Sal
Aigua

Elaboració:

Es calfa l'oli en una olla profunda i es tira el pollastre salpebrat fins que es daure ben bé. A continuació se li tira l'all i quan ja està daurant-se, amb cura que no es creme se li tira la tomaca i se segueix ofegant. Després s'afig la verdura i s'ofega tot junt una estoneta. Quan ja està feta la tomaca, s'ompli l'olla d'aigua, es tira erl colorant  i es deixa que coga tot junt  fins que la verdura es veja bastant tendra. Finalment tastarem i ajustarem de sal i abocarem l'arròs. Al cap de 20 minuts ja deu estar llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada