400 gr. arròs
Mig quilo de carn de pollastre a trossets xicotets
150 g de bajoqueta ampla
Un grapadet de garrofoó
Un paell de carxofes
Una tomaca ratllada
Un parell de dents d'all
Oli d'oliva
Safrà o colorant alimentari
Sal
Aigua
Elaboració:
Es
calfa l'oli en una olla profunda i es tira el pollastre salpebrat fins
que es daure ben bé. A continuació se li tira l'all i quan ja està
daurant-se, amb cura que no es creme se li tira la tomaca i se segueix
ofegant. Després s'afig la verdura i s'ofega tot junt una estoneta. Quan ja està feta la tomaca, s'ompli l'olla d'aigua, es tira erl colorant i es deixa que
coga tot junt fins que la verdura es veja bastant
tendra. Finalment tastarem i ajustarem de sal i abocarem l'arròs. Al cap de 20 minuts ja deu estar llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada