Ingredients
(6 persones)
500 g de cigrons
dos litres de brou de cigrons o pollastre i
verdures.
una botifarra blanca (blanquet), 1 botifarra negra
i un tros de xoriço de guisar
tres dents d'all
un cullerada de nyora picada (o pebre roig)
un sobret de safrà
una culleradeta de pebrella (o en defecte d'açò
d'orenga)
oli i sal
400 g d'arròs
Elaboració:
1.- Preparar els cigrons remullats 12 hores en
aigua i bicarbonat. Bullir-los en l'olla pressió durant 45 minuts amb l'aigua
en la qual després posarem l'arròs.
2.- Fregir l'embotit amb els alls i la nyora,
cuidant que no es creme la nyora
3.- Abocar embotit, alls i oli en els cigrons,
afegir la sal necessària i el safrà (també la pebrella).
4.- Portar a ebullició i afegir el safrà i l'arròs
5.- Servir una vegada passats 16-17 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada