dimecres, 1 d’abril del 2015

Potatge de cigrons



Ingredients (6 persones)

500 g de cigrons
dos litres de brou de cigrons o pollastre i verdures.
una botifarra blanca (blanquet), 1 botifarra negra i un tros de xoriço de guisar
tres dents d'all
un cullerada de nyora picada (o pebre roig)
un sobret de safrà
una culleradeta de pebrella (o en defecte d'açò d'orenga)
oli i sal
400 g d'arròs

Elaboració:

1.- Preparar els cigrons remullats 12 hores en aigua i bicarbonat. Bullir-los en l'olla pressió durant 45 minuts amb l'aigua en la qual després posarem l'arròs.
2.- Fregir l'embotit amb els alls i la nyora, cuidant que no es creme la nyora
3.- Abocar embotit, alls i oli en els cigrons, afegir la sal necessària i el safrà (també la pebrella).
4.- Portar a ebullició i afegir el safrà i l'arròs
5.- Servir una vegada passats 16-17 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada