dijous, 9 d’abril del 2015

Arròs amb sèpia i coliflor



Ingredients:
 
250 g de sèpia
250 g de ramells de coliflor
200 g d'arròs
100 g de ceba,
100 g de tomaca
2 dents d'all, 
0’5 dl d'oli (mitja tasseta)
safrà
sal
pebre roig
1 polsim de canyella mòlta
1’250 l d'aigua.

Elaboració:

Netejar i trossejar la sèpia. Llavar els ramells de coliflor i escórrer-los. Pelar i picar els alls i la tomaca. Rallar la ceba, o picar-la finament. Calfar l'oli en una cassola al foc, fregir la sèpia, després els alls i la ceba. Quan ja estiga començant a daurar-se afegir la tomaca i després mitja culleradeta de pebre roig i l'aigua.
Afegir un polsim de safrà i una mica de sal. Coure tapat 20 minuts a foc lent. Posar llavors la coliflor. Provar el punt de sal i rectificar si és necessari.
Ha de quedar 1 litre de brou després de la cocció. Quan trenque a bullir novament, tirar l'arròs i coure destapat a foc mitjà, de 16 a 18 minuts.
Provar uns grans d'arròs per a verificar el punt de cocció. Empolvorar amb un polsim de canyella mòlta. Retirar del foc i servir immediatament, deixant-ho reposar una mica en els plats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada