300 g d'arròs
1 cua de rap
Un quart d’espinacs
12 cloïsses mitjanes
12 cues de gamba
Una tomaca madura
4 calamarets
2 nyores
1 ramellet de julivert
2 litres brou de peix
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Tallar i salar el rap i el calamaret. Sofregir-los en un calder si és
possible de ferro i reservar. En el mateix oli sofregir els espinacs trossejats
i nets (no vos preocupeu si en veieu molts que després al fregir es queda en
res) i reservem també. Continuem amb els alls i les nyores i una vegada sofregits
picar-los en el morter junt amb el julivert i un pessic de sal. Sempre amb el
mateix oli sofregir la tomaca pelada i picada, afegir el contingut del morter i
l'arròs. Donar-li unes voltes i regar amb el caldo bullint. Coure tot a foc
mitjà durant 12 minuts. Tirem cloïsses, cues de gamba, espinacs, el rap i
calamaret, rectificar de sal i deixar 6 o 7 minuts més. Servir de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada