dimarts, 7 d’abril del 2015

Arròs caldós amb rap i espinacs



Ingredients:

300 g d'arròs
1 cua de rap
Un quart d’espinacs
12 cloïsses mitjanes
12 cues de gamba
Una tomaca madura
4 calamarets
2 nyores
1 ramellet de julivert
2 litres brou de peix
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:

Tallar i salar el rap i el calamaret. Sofregir-los en un calder si és possible de ferro i reservar. En el mateix oli sofregir els espinacs trossejats i nets (no vos preocupeu si en veieu molts que després al fregir es queda en res) i reservem també. Continuem amb els alls i les nyores i una vegada sofregits picar-los en el morter junt amb el julivert i un pessic de sal. Sempre amb el mateix oli sofregir la tomaca pelada i picada, afegir el contingut del morter i l'arròs. Donar-li unes voltes i regar amb el caldo bullint. Coure tot a foc mitjà durant 12 minuts. Tirem cloïsses, cues de gamba, espinacs, el rap i calamaret, rectificar de sal i deixar 6 o 7 minuts més. Servir de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada