350 g d'arròs
400 g de conill
2 guatles
Mitja dotzena de esclata-sangs (segons grandària)
Una tomaca
madura
1.5 litres de brou d'au
4
carxofes
Mitja pebrera
verda
2 dents
d'all
Oli
Safrà
Sal
Elaboració:
Trossejar, salar
i sofregir la carn. Reservar-la. Netejar
de terra els esclata-sangs, llevar les parts exteriors i més dures de les
carxofes, picar la tomaca i la pebrera i picar els alls en el morter junt amb
un poc de sal. En el mateix oli sofregir tota la verdura i alls durant 7 u 8
minuts. Afegir el caldo i la carn reservada i deixar coure durant una mitja hora.
Incorporarem el safrà i l'arròs i deixarem coure durant uns 10 minuts,
afegirem els esclatasangs trossejats,
rectificarem de sal i deixarem coure 8 minuts més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada