dijous, 2 d’abril del 2015

Arròs de caçador



Ingredients:

350 g d'arròs
400 g de conill
2 guatles
Mitja dotzena de esclata-sangs (segons grandària)
Una tomaca  madura
1.5 litres de brou d'au
4 carxofes
Mitja pebrera verda
2 dents d'all
Oli
Safrà
Sal

Elaboració: 

Trossejar, salar i  sofregir la carn. Reservar-la. Netejar de terra els esclata-sangs, llevar les parts exteriors i més dures de les carxofes, picar la tomaca i la pebrera i picar els alls en el morter junt amb un poc de sal. En el mateix oli sofregir tota la verdura i alls durant 7 u 8 minuts. Afegir el caldo i la carn reservada i deixar coure durant una mitja hora. Incorporarem el safrà i l'arròs i deixarem coure durant uns 10 minuts, afegirem els esclatasangs  trossejats, rectificarem de sal i deixarem coure 8 minuts més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada