dimecres, 1 d’abril del 2015

Olla de carabassa



Ingredients:

400 g de carabassa ben madura i dolça
1 moniato taronja
Quatre o cinc carlotes
200 g de fesols negres (remullats i bullits 30 minuts).
Dos grapats d’arròs
safrà
oli d'oliva verge i
sal

Elaboració

1) Es couen els fesols i en el mateix brou s'incorpora l'oli, la sal, el safrà i les verdures que han de coure almenys 30 minuts, fins que estiguen perfectament cuites, però encara teses.
2) En aquest moment s'afigen els dos grapats d'arròs i s'ajusta de sal. Ha de coure solament 15 minuts. (la mesura hauria de ser litre de brou per 200 gr. d'arròs, si vols mesurar).
3) Es deixa reposar 3-4 minuts i se serveix.
4) Recordar que a diferència de les receptes de fesols o llentilles de la resta d'Espanya (sense arròs) aquest plat no pot reposar més ja que l'arròs s'emplastra i no va res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada