Ingredient:
200 g d’arròs (dos grapats de la meua sogra)
400 g de conill
Tres o quatre carxofes tallades molt fines
una tomaca
un pessic de pebre i
una cullereta de pebre roig dolç
quatre dents d’all
safrà,
oli verge d’oliva
sal
Per a les pilotetes:
200 g de carn capolada (picada) de porc i vedella
al 50 %
un ou
una culleradeta de pinyols
Una xorradeta de llima
Una llesca de pa arremullat
julivert,
pebre i
sal
Elaboració:
1.- Primer sofregeix el conill amb abundant oli i
sal fins que estiga ben fet. Fica
després la tomaca a trossets i les dents d’all i fes-ho tot junt.
2.- Afegeix l’aigua (vora litre i mig) i deixa-ho
coure almenys una hora (recorda posar-li un poc mes de sal, però sense
passar-se)
3.- Quant haja bullit el necessari, incorporem la
carxofa i les pilotes en cru.
4.- Quant torne a bullir es l’hora de afegir
l’arròs i deixar-ho coure a foc lent 16-18 minuts mes. Finalment ha de quedar caldoset.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada