dimecres, 1 d’abril del 2015

Olla de carabassa i mel



Ingredients:

Dos cebes
Un nap
Dos carabasses al forn menudes o una mitjana.
200 g de fesols (xicotets)
1 grapat o dos d’arròs (segons vulgues mes o menys espés)
unes fulletes d’herbasana

Elaboració:

1) Es frigen les cebes a trossets i s’afig posteriorment el nap a quadradets i les carabasses (sense pell òbviament).
2) Tirem 1,5 litres d’aigua i els fesols arremullats 12 hores.
3) Cuina fins que s’ablanisquen el fesols.  Trenca el bull 3 o 4 voltes per afavorir que es facen els fesols.
4) Quan estiga tot ben cuinat (1 hora) tasta’l de sal i sucre (ha de notar-se dolç al gust, en cas contrari s’afegirà 1 cullerada de mel de taronja o de la que t’agrade.
5) per a 4 persones necessites 8 mesures de brou i 2 grapadets d’arròs.
6) Cuines 15 minuts, remenant per a que no s’apegue al fons de la cassola.
7) tanques el foc, i deixes 2 o 3 minuts. Finalment decores amb l’herbasana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada