dimarts, 7 d’abril del 2015

Arròs caldós amb granotes



Ingredients:

200 g d'arròs
Un manoll de bledes
12 granotes
q50 g de garrofó fresc
150 g de napicol
Dos tomaques mitjanes madures
4 cullerades soperes d'oli verge d'oliva
2 grans d'all
pebre roig dolç
sal 
safrà.
aigua

Elaboració:

Escalfeu l'oli en una cassola de ferrp i sofregiu les bledes i el napicol, tot rentat i trossejat.
Seguidament afegiu els alls trossejats i les tomaques picades i sofregiu durant tres minuts.
En acabant afegiu el garrofó i remeneu-ho.
Condimenteu-ho amb pebre roig i aboqueu l'aigua de seguida.
Bulliu-ho a foc lent durant 25 minuts.
Finalment, incorporeu les granotes netes, l'arròs, el safrà i la sal.
Cuineu-ho 18 minuts i rectifiqueu de sal. La cassola de ferro acabarà de coure-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada