dijous, 2 d’abril del 2015

Arròs de sèpia i col-i-flor



Ingredients:

400 g d'arròs
Una sèpia de 400 g
400/500 g de col-i-flor
Brou de peix
Pebre roig
Pebre negre
Oli
Sal

Elaboració:

La sèpia s'ha de posar a bullir en la cassola, en aigua fresca, uns 30 minuts. La col-i-flor es fa a trossets, se sofrig en una paella, l'oli es calfa ben calent; i uns cinc o sis minuts després se li afegeix el pebre roig i es tira tot, immediatament, a la cassola. Bullirà tot com uns quinze minuts, fins que col i sèpia estiguen cuites; es tasta com està de sal i si cal es rectifica.
Abans o immediatament després de posar l'arròs, es rectifica d'aigua, es tiren uns polsims de safrà i de pebre-negre, a gust. Es deixarà bullir durants uns 20 minuts i se servirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada